Team


Jurriën Hartman

BIG nummer: 29033782504

Direct na de opleiding in 1988 tot fysiotherapeut een specialisatie gevolgd voor fysiotherapie bij kaakgewrichtsklachten en hoofdpijnklachten.

Als fysiotherapeut gewerkt in een praktijk in Nieuwegein en Epe met als aandachtsgebied: fysiotherapie bij klachten in het hoofd-halsgebied. Op dat gebied diverse cursussen en nascholingen gevolgd. Enthousiast door de goede resultaten en het dankbare werk een praktijk gestart in IJsselstein voor patiënten met klachten in het kaakgewricht en hoofdpijnklachten.

Sinds 2000 4 dagen in de week werkzaam in Oudewater en 1 dag in IJsselstein. In Oudewater wordt naast de orofaciale fysiotherapie (of kaakfysiotherapie) ook algemene fysiotherapie beoefend. Herstel van klachten aan de nek en rug en revalidatie na operatie zijn veel voorkomende aandoeningen.

Sinds 2003 is er een samenwerking met tandarts-gnatholoog Hugo Vreugdenhil in Geldermalsen/Meteren, eens in de 14 dagen is er op donderdagochtend een spreekuur waarbij we gezamenlijk patiënten onderzoeken en/of behandelen.

Als bevoegd fysiotherapeut opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie (NVOF).

Ik ben op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig in Oudewater en op dinsdag bij in IJsselstein.
Amanda Blom-van Hunnik MSc

BIG nummer: 29908675104

Al vroeg begon de fascinatie voor het menselijk lichaam en probeerde ik mijn weg te sturen, zodat ik uiteindelijk in de gezondheidszorg zou kunnen gaan werken.

Uiteindelijk viel mijn keuze op de opleiding fysiotherapie waar ik op de hogeschool Leiden in 2007 mijn diploma behaalde. Ik kwam in aanraking met veel takken binnen dit veelzijdige vak en uiteindelijk ook met bekken fysiotherapie. Het was zo interessant om te zien dat in het bekken, de basis van ons lijf, zoveel gebeurde en besloot de driejarige masteropleiding tot bekkenfysiotherapeut te gaan volgen aan de SOMT University.

De liefde voor deze specialisatie werd steeds groter en ik leerde de relatie van de bekkenbodem kennen tot de rug, het plassen en ontlasten, seksualiteit, gynaecologie en nog zoveel meer. In 2014 behaalde ik mijn diploma en werk sindsdien met veel passie als bekkenfysiotherapeut.

Met respect en begrip probeer ik de kennis te vergroten over het bekken en de bekkenbodem en in overleg een behandelplan op te stellen waarin ik goed luister naar de hulpvraag. Daarnaast werk ik graag multidisciplinair.

Graag zou ik willen bereiken dat de stap om hulp te zoeken bij klachten op bekkengebied voor iedereen zo klein mogelijk wordt. Soms trekken mensen pas aan de bel na jarenlang klachten te hebben ervaren. Dit is zo zonde, want niks is gek of raar! Hierin speelt goede voorlichting een belangrijke rol.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, fiets, wandel en ski ik graag en houden wij van actieve vakanties.

Ik ben als bevoegd fysiotherapeut opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVBF).

Ik ben op de dinsdagen aanwezig bij Fysiotherapie Hartman in Oudewater.
Plaats uw waardering op:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl  Voor lokatie IJsselstein

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl  Voor lokatie Oudewater